Harald Aksnes – Ny A-lagstrener i NFK 01.01.2012

Harald Aksnes – Ny A-lagstrener i NFK

Styret i NFK har gleden av å kunne informere om at ex- NFK spiller Harald Aksnes er ansatt som ny A-lagstrener (senior). Harald har en lang og bred fotballkarriere og vi er sikre på at han vil være en stor ressurs for klubben.

Harald begynte sin fotballkariere i Norheimsund. Han gikk deretter på Brann fotballgymnas og ble junior norgesmester med Brann i 2002.
Etter dette retunerte han til Norheimsund og var med på opprykk fra 3. til 2. divisjon med klubben
Deretter forlot han Kvam til fordel for Kjelsås grunnet studier på Norges idrettshøgskole. Turen gikk videre til Sandefjord, som var ledet av en gammel kjenning, Tor Todesen. I 2005, var Harald med på opprykk til tippeligaen, og nedrykket i 07.
Høsten 07 var han utleid til Sogndal og spilte en kamp for Sognelaget . Han hadde ingen offisielle kamper for Sandefjord a-lag.
Etter dette gikk turen videre til 2.div klubben Eidsvoldturn vinteren 08.
Han var der i 2 år, før jeg etter et opphold gikk til Løv-ham sommeren 2011. I Løv-ham fikk han fire offisielle kamper.
Harald studerer nå pedagogikk og spesialpedagogikk på Norsk lærerakademi i Bergen og jobber som lærer på Framnes kristne vgs.
Vi ønsker Harald lykke til i den nye trener rollen!
01.01.2012