Norheimsund – Kjøkkelvik 11 – 1 (2 – 0)

Referat Norheimsund – Kjøkkelvik 11 – 1 (2 – 0)

Lagoppstilling – Norheimsund (4-2-3-1) :

Henrik Sandtorv (Morten M. Skeie frå 45.) – Rune Kolltveit (Sondre Eskeland frå 60.), Magnus Røberg, Espen Iversen (Morten Ullensvang frå 45.), Mathias Opsahl- Engen (Lars-Eirik Berge frå 45.) – Viljar Haavik (Edvard B. Tveit frå 45.), Daniel Solbakk (Stian Børven frå 45.) – Eivind M. Skeie (Dag J. Storli 80.), Sindre Austevoll, Kjell M. Solsvik (Jørgen Langeland frå 45.) Kristian Linga (Stig E. Aksnes frå 60. – 80.) (Eivind M. Skeie frå 80.)

Kampen:

Norheimsunds andre treningskamp for året starta friskt med tidlige sjansar til begge lag. Først ut var Kristian Linga som satte ballen like utanfor alene med Kjøkkelviks sisteskanse. Kjøkkelvik var farlig frampå ved et par anledningar og Norheimsund var noe heldige da et skudd frå bortelaget smalt i stolpen.

Kampens første mål kom etter 19 spilte minutt, da Norheimsunds Eivind Madsen Skeie fanget opp en tversoverpasning 15 meter innpå motstanders banehalvdel. Vingen satte fart og forserte et par mann før han satte ballen sikkert forbi Kjøkkelviks keeper.

Fire minutter seinare var Norheimsund frampå igjen, en kjapp kontring regissert av Mathias Opsahl-Engen og Sindre Austevoll enda i et innlegg til nysignerte Kristian Linga som satte ballen kontant i nota. 2 – 0 stod det også da dommaren blåste av for pause, etter en omgang med en viss grad av Norheimsund dominans.

Kjøkkelvik fikk en god start på 2. omgang med en frisparkperle frå 25 meter. 2-1 i det 46. minutt. Norheimsund var raske med å svare, og allereie minuttet etterpå var Sindre Austevoll fremme og scora på et innlegg. Jørgen Langeland punkterte kampen i det 52. minutt da han skjørt via tverlegger og i mål frå ca. 13 meter. Herifrå og ut var det Norheimsund det handla om. Sindre Austevoll mottok ballen rundt bortelagets 16 – meter og breisidet den kontrollert i det lengste hjørnet, forbi en utspilt keeper. 5-1 etter 57 spilte minutt. Kristian Linga fulgte opp med å score sitt andre for dagen bare tre minutter seinare etter et innlegg.

Norheimsund fortsette å presse, men fikk ikkje uttelling før etter 81 minutt da Eivind Madsen Skeie satte en retur sikkert i mål. En målkåt Dag Joakim Storli satte inn 8 – 1 minuttet senere, etter flott forarbeid av mr. Skeie. Stillingen ble 9 -1 i det 83. minutt etter et frispark frå Edvart B. Tvedt, som viste seg vanskelig å klarere. En Kjøkkelvik spiller var sist på ball, men vi får glede oss over unge Tvedt som slo et meget godt frispark.

Norheimsund ville ikkje gi seg, og Sindre Austevoll satte sitt tredje for kvelden etter flott forarbeid av Sondre Eskeland. Kampen fikk en verdig avslutning da Dag Joacim kunne avslutta et mønsterangrep, regissert av Sindre Austevoll og Madsen Skeie. 11 – 1. Alt i alt en veldig god gjennomkjøring av Norheimsund, som sender signal om at de har tenkt å være med i toppen når sesongen sparkast i gang.

Banens Beste: Eivind Madsen Skeie, men det var mange som leverte en svært bra kamp.